Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2011

Wow!

Assalamualaikum hello kawan kawan yang tengah excited sorang sorang tuh *mood happy sebab . . . . errrr . . . sebab happy lorh (^^)v wink wink* nak tunjok benda alah ni! mari tengok! mari tengok!   KAWASAKI HIJAU the gojes green creature found this next to my KAWASAKI BIRU this morning after class. actually my BLUE SCHWIN---> nick name for my bike hehehehe (^^)v semart! gojes! awesome! fantastic! peh! peh! peh! sape bulih kasi satu sempena befday aku tahun depan? hehehehehehehehe *gelak sengal panjang panjang* >,< tu je kbai! thanx for reading this entry =)

My Lucky Number

Assalamualaikum. hye uols uols yang tengah sibuk carik carik plankton sampai nak juling mata. hihiks~ *mo0d sedang naughty naughty sebab melarikan diri daripada pemeriksaan asrama then pecut ke lab heuheu >,<* hari ni dalam sejarah. aku dah belajar cara nak printscreen hehe. #macam lah orang lain tak tahu buat =__=' tapi aku tetap nak bagitahu. semata mata nak printscreen gambo ni lah ha credit to CIK ERY ni. nampak tak kat atas tuh? nombor bertuah aku. hehehe. tarikh keramat seorang ibu yang bernama NORAINI BASRI yang telah melahirkan seorang anak  yang bernama NURUL SYAFIQA ke dunia nan penoh pancaroba ni pada pukul 3 petang 17 Januari 1991 wah wah panjangnye ayat >,< ALHAMDULILLAH, TERIMA KASIH MAMA. <luv u with all my heart> dah, tu je nak cakap. kbai. thanx for reading this entry senyum =) tak perlu kata apa apa