Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

Nourish Your Skin With Johnson's Baby Milk Bath

Assalamualaikum =) Hello there! Nak kulit cantek lembut bak newborn baby tapi malas nak apply lotion yang suka nak melekit lekit ew ew? Busy? Takde mase nak maintain rutin harian jage kulit bagai? Samala situasi ngan aku. :/ Aku ialah seorang perempuan yang tak gemar nak pakai lotion yang suka-nak-melekit-ew-ew. Takde de nak duduk apply lotion satu badan lepas mandi macam dalam iklan tibi tu. Leceh kot. Tapi demand nak kulit cantek-cerah-berseri-bak-baby-baru-lahir. Hehu. (^^)v Ini solution nyer: Johnson's Baby Milk Bath. No more tears. Double nourishment. Help make skin smooth and fair. Kenapa aku tiba-tiba nak cerita pasal milk bath ni? =..= *kembang kembang hidung* Sebabkan, milk bath ni ade aroma yang sangat menyenangkan kepala hotak yang mereng. Setelah sehari hari korang berhadapan dengan bermacam macam peel (sebutan pe-el, bukan pil. Kupas ke?) manusia sekeliling, moleklah kirenye korang manja manjakan kulit and sense anda demi mengekalkan tahap kemerengan pada level

Baucar Buku 1Malaysia

Assalamualaikum :) Good morning uolls! Alhamdulillah, masih bernafas kite kite semua pagi ni. Heeee~ (^^)v Semua budak U dapat baucar buku kan? 4 keping RM50 baucar. Mula mula dapat memang eksaited tak ingat, siap bagi prasangka buruk kat U sendiri bila diorang bagi ambik baucar ni lambat. HAHA. Maaf ler! le Academic Writing Skill book and le Dictionary Tapi bila dah beli buku-buku ilmiah ni, terus tak tahu nak buat apa ngan 3 keping lagi. So, aku borong stationery ni. Seronok dapat borong pen kaler mahal Stabillo and A4 paper tu bondong bondong. kehkeh. *untunglaa ade baucar* Hadirnya jam Hello Kitty pink and tabung comel di situ menunjukkan ke-tidak-tahu-an aku nak beli apa. le Ranggau, le Satu Janji, le Mata Kucing and le Dark City Semua aku dah habis baca except for le Dark City. Bahase omputeh lambat la sikit nak habis. Udahler cerita aneh aneh je sumer. Hah! Ni part yang paling menarik. Bila dah dapat baucar free ni memang seronok la beli bahan-bahan bac

Mama's Befday Present

Assalamualaikum =) Hello everyone. What a bright sunny dayyy! Well, I'm so happy today. Why? My mom's befday today. Why? I just got my new family today. wawawawawawawawa T_T kalo ade pintu sukehati doraemon kan boleh terus tengok baby! Malangnye takde. *takyah nak fantasi sangat la piqa* 4th March 2012 Untungla my niece, same befday ngan opah dia. Ade 2 orang abang yang boleh jadi bodyguard. Huhuk~ 4th March 1960 To my mom, happy birthday!! Sweet dot dot. We all love u soo much. Semoga diberkati Allah selalu. *kenapa piqa call mama tak dapat dapat? =..= * To my big sis, congrats for your new baby girl. Dapat la beli baju baby girl yang comel comel yang akak nak hari tu! Wallah!~ And, MUST not forget! Thank You Allah! Alhamdulillah, mom and her baby in a pink of health. Memang pink pun cik baby tuh. Comey ngat! My niece, why u soo cute? Macam auntie la! Erk? Bilakah kite dapat bersua wahai cik baby? Cuti seminggu nanti most probability nya tak balik. Nak tacing l