Overwhelmed

I feel so overwhelmed. Overwhelmed is when I myself didn't know how to explain how I feel. It is a mixture of feeling bored, sad, angry, annoyed, irritated, worried and tired. 

Dengan isu isu semasa yang berlaku sekarang. Ya Allah, stress tengok socmed. Bukan stress sebab apa. Sebab merata rata ada je kesedihan menimpa orang orang diluar sana.

Kita kesian. Kesian sangat. Sedih tengok. Kita pun risau dengan diri, family and anak. Sungguh rasa macam give up tengok. Taktau la apa jadi dengan future kita ni. Pastu Allahu, down and penat.

Overwhelm. Ini je la kot 1 perkataan yg boleh explain apa kita rasa sekarang. Kita kadang kadang overthinking jugak, menyebabkan fikiran lagi serabut.

Pastu kan, rasa nak bubar je team. Buat team baru yang langsung takde orang yang dikenali pun dalam tu. Entah kenapa, selalu rasa annoyed kat diorang. Mungkin sebab langsung tak respon apa apa dalam group, wish morning pun krik krik. Sakit hati.

At least kalau ada team baru, diorang tak respon pun takpe. Sebab tak kenal kan. Huuu maybe lepas ni kalau ada new member, kena buat group lain kot. Takyah campur dalam group lama. Betul la kot kata leader, kena asingkan. Sebab hati kita sendiri ni tak redha. Huhu.

Sebab ada yg tak dengar kata, jadi kita ni sebagai team leader diorang, jadi sakit hati. Kata leader, bila ada perasaan sakit hati, kita akan block rezeki kita and team masuk. Huhu.

Taktau la nak buat apa 😭😭😭

Ya kot. Kena buat group lain kalau nanti ada new member. Huhu. Takpe. Inilah cabaran yg perlu dihadapi bila dah naik 1 level ke atas.

Apapun, all the best to myself huhu. Hope everything will be fine. 

Comments

SPECIAL FREE GIFT FOR LUCKY VISITOR!

Nak menang FREE GIFT? Kalau anda pengunjung ke 117,000 plus minus, screenshot dan send ke email syafiqahatta@gmail.com ya ❤️ Kita kasi hadiah kat orang pertama yg email.

Good luck!

JEJAK KUNJUNG

RAKAN BLOGGERS