16 November 2021

Giveaway End In 2 Days!

Assalamualaikum ❤ Hi semua. Baru sempat nak buka blog and approve comment and follow back semua yg follow saya hihi. Alhamdulillah Giveaway 1.0 saya pun ramai jugak join 😍

Thank you yang join. Saya dah pun komen dekat entry masing masing yg join. Tak sabar nak pilih pemenang nanti weeee!


Nampak menyelerakan tak breakfast kami ni? Hihi haritu husband menang giveaway dapat hadiah Daging Dendeng. Sedapppppp. Makan dengan nasi putih panas panas yumss.

Ada lebih jadi kita buat breakfast pagi esoknya ❤


Saya memang suka makan lauk daging. Daging masak kicap, rendang tok, daging harimau menangis, kurma daging, kari daging, ayy sedap betul lagi lagi jenis empuk. 

Sedap tau yg ni. Tapi tak pasti la boleh beli kat mana sebab yang ni hadiah husband yang dapat 😅 Rasanya kalau search nama mesti akan jumpa seller dia. 

BTW, siapa yang nak join my first giveaway, bolehlah ke LINK NI 🌸 Last day join 18hb tauuuu! Let's!


11 comments:

ازمير شهار ~ azmer said...

Sedapnya dendeng

Aiman Salleh said...

Nampak sedap ye daging tu dengan roti dgn telur goyang2 gitu hehe

Nurin Irsalina said...

done join hehe

Tiara Sapphire said...

sedapnya daging dendeng :)

norhidana said...

nampak menyelerakan betul menu sarapan tu

syuhada salleh said...

sedapnya nmpk daging dendeng ni. lama xmkn..

Kakmim said...

sedapnya daging dendeng

NA said...

Suka dendeng juga.
Tidak sabar tunggu.

N.K Ashadi said...

Boleh kawan geng daging! Haha Tapi frust bila sendiri masak tak pernah nak lenbut daging heee.

SalbiahM said...

Semoga giveaway awak mendapat sambutan. Terliur nengok daging tu

Kakak Navigator said...

nampak menarik dendeng tu