Skip to main content

Giveaway End In 2 Days!

Assalamualaikum ❤ Hi semua. Baru sempat nak buka blog and approve comment and follow back semua yg follow saya hihi. Alhamdulillah Giveaway 1.0 saya pun ramai jugak join 😍

Thank you yang join. Saya dah pun komen dekat entry masing masing yg join. Tak sabar nak pilih pemenang nanti weeee!


Nampak menyelerakan tak breakfast kami ni? Hihi haritu husband menang giveaway dapat hadiah Daging Dendeng. Sedapppppp. Makan dengan nasi putih panas panas yumss.

Ada lebih jadi kita buat breakfast pagi esoknya ❤


Saya memang suka makan lauk daging. Daging masak kicap, rendang tok, daging harimau menangis, kurma daging, kari daging, ayy sedap betul lagi lagi jenis empuk. 

Sedap tau yg ni. Tapi tak pasti la boleh beli kat mana sebab yang ni hadiah husband yang dapat 😅 Rasanya kalau search nama mesti akan jumpa seller dia. 

BTW, siapa yang nak join my first giveaway, bolehlah ke LINK NI 🌸 Last day join 18hb tauuuu! Let's!


Comments

  1. Nampak sedap ye daging tu dengan roti dgn telur goyang2 gitu hehe

    ReplyDelete
  2. nampak menyelerakan betul menu sarapan tu

    ReplyDelete
  3. sedapnya nmpk daging dendeng ni. lama xmkn..

    ReplyDelete
  4. Suka dendeng juga.
    Tidak sabar tunggu.

    ReplyDelete
  5. Boleh kawan geng daging! Haha Tapi frust bila sendiri masak tak pernah nak lenbut daging heee.

    ReplyDelete
  6. Semoga giveaway awak mendapat sambutan. Terliur nengok daging tu

    ReplyDelete
  7. SA pun suka daging dendeng..nak buat jer yang x reti...

    ReplyDelete
  8. sedapnya! Kalau teringin nak makaan boleh try cari nanti

    ReplyDelete
  9. dini sihat ke tu? ghisau tetiba hilang awak haa

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for reading