27 June 2022

Coming Soon!

To start working on my own brand is my dream 🥰 InsyaAllah moga dipermudahkan urusan semuanya.

Nanti Lady Dini akan ada first baby iaitu Bawal Plain Cotton Voile. Kita mulakan dengan sesuatu yg simple and semua orang suka pakai, especially young girls out there 🥰 And kita pun boleh pakai sendiri. Hihi! 

Material InsyaAllah on point sangat. Setiap pembelian didatangkan dengan packaging box Lady Dini yg comel 🎁 Gittew! 

Tak sabar nak tunggu siap stock batch pertama ni. Gambar atas tu ialah design acrylic tag yg designer hantar tadi. InsyaAllah bulan depan siaplah tu and sampailah kat tangan kita.

Huuu tak sabarnya nak ambik gambar apa semua and letak kat Shopee 😍😍😍

Haaa.. selain bawal plain cotton voile, apa lagi jenis tudung and material yg korang suka pakai? Meh komen kat bawah meh 👇

No comments: