19 September 2022

Gift Box Tudung Requested by Customer LADYDINI

Lama dah tau tak buat gift box hihi 🥰 Suka buat gift box tudung cecomel macam ni. Mesti si penerima pun happy sangat dapat hadiah special ni

Harini bukan nak cerita pasal order gift box je, nak bagitau yg kita excited bila dah dapat save gambar logo LADYDINI yg dah tak nampak background kat belakang and boleh tepek kat gambar tuuu 😍



Rupanya dekat Apps Inshot dah ada features ni. Selama ni duk carik gak macam mana eh nak hilangkan background belakang tu, and nak wording logo tu je. Akhirnya dapat jugak 😍

Senanglah lepas ni edit video ke gambar ke boleh tepek logo LADYDINI 🥰 Weee cantek cantekkk! Puas hati sangat dengan Apps Inshot sebab friendly user, senang nak guna.

Btw, customer mintak buatkan gift box tudung Bawal Molek cotton series bidang 48' by Darena Scarf. Kita ada jual kat Shopee/Tiktok Shop. Tekan logo LADYDINI kat sidebar tu, nanti jumpa link kalau nak cuci cuci mata tengok tudung 😘😘😘

Sampai sini saja kisah perkembangan bisnes kecilan saya di blog harini hikhik ❤️

Nanti ada kisah baru nak simpan sini, kita update blog lagi. 

Assalamualaikum 🌸

1 comment:

mummy_ayu said...

comei..mesti suka yg terima tu