15 October 2022

Inai Sahara the best!

Kita suka pakai inai. Even before inai instant muncul kat pasaran lagi, memang suka kalau kuku tu warna oren oren hihi. Zaman sekolah dulu lagi dah suka pakai, tapi cikgu marah tak kasi pakai 🤭

Masa nikah dulu pun pakai inai celup tu. Peh merah dia cantik sangat!

Tapi sekarang suka guna yang mudah nak apply kat kuku, tak comot, boleh simpan lama.




Sebab muncung dia runcing gitu, senang nak apply tanpa comot comot. Kalau nak hasil yg cantik, kena gosok dulu kuku dengan buffer. Buffer tu yg macam kertas pasir tu kan tapi ni bentuk macam span kecik. Kita bagi FREE je untuk setiap pembelian.

Korang yang suka pakai inai tu bolehlah try Inai Sahara. Warna dia cantikkkk! Kat Shopee kita ada warna Cherry Red and Maroon available tauu!

Boleh beli kat SINI 💅


3 comments:

Amie said...

Lama tak pakai inai.
Nampak seri kalau ada warna inai di jari.

Vanilla Maple said...

cantiknya warna inai tu. VM pon suka pakai inai hehehe

mummy_ayu said...

sekarang byk inai mcm ni kan, senang je nak pakai