11 May 2024

Safely arrived in Kuala Terengganu.

Alhamdulillah selamat sampai. Macam-macam dugaan sepanjang perjalanan tadi. Ayah Dini tiba-tiba tak sedap perut. Muntah dan asyik ke toilet. Mungkin salah makan semalam. Kesian suami saya tu. Dah la luka accident tak baik lagi. Bengkak pun belum susut.

Dini pulak mabuk darat. Muntah-muntah dalam kereta.

Mujur Adik baik-baik je.

Moga Ommi pun sentiasa dalam keadaan sihat dan kuat untuk jaga hero-hero Ommi. Now kami tengah baring rehat dulu bawak bertenang. Beg baju pun kami tak bawak naik dulu.

Esok Ayah Dini nak start program dah sepanjang minggu ni. Moga Allah swt permudahkan urusan dia.

4 comments:

  1. Aduhai... kalau tersalah makan terpaksalah bersabar menghadapi dugaan dari dalam perut.
    Moga semuanya baik-baik saja.

    ReplyDelete

Thanks for reading