21 May 2024

Teh o halia madu kelulut no sugarbaby.

Ubat stress 😂

Selamat pagi, rakan-rakan 🩷 Dah 30an ni tetiba rasa nak amalkan minum air macam ni kasi keluar angin kus-kus. Asyik dilanda stress je rakan-rakan, ada baiknya kita betulkan diri sendiri yg dah rasa macam tak betul ni dengan natural remedies. Bismillahirrahmanirrahim. 

4 comments:

  1. wah bagusnya minum teh tanpa gula!! MZ kena jugak letak stevia, tak reti minum if tawar heheheh

    ReplyDelete
  2. 30an ni best tau, tapi ya, tak dinafikan dah kena serius dengan kesihatan

    ReplyDelete
  3. jomla kite pakat jaga kesihatan...

    ReplyDelete
  4. Bagus tu, start umur 30an dah start kena kurangkan gula dan garam. Jangan jadi macam saya dah 40an byk penyakit.

    ReplyDelete

Thanks for reading