Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2014

Sweetened Up Your Day with Cheezylicious Marie Layer by Shugarholic Cakes & Dessert!

Assalamualaikum :) Aku melalui hari hari yang agak pahit sejak 2 3 harini. Biasalah tu. Budak baru nak hidup. Kalau dulu time study hari hari yang hectic. Time dah kerja ni kita tukar pahit. Kenapa? Sebab.. hari hari yang pahit boleh tukar jadi sweet. Macam dark chocolate. Mula mula masuk mulut rasa pahit pastu lama lama manis. Kan? Siapa yang suka makan dark chocolate tu tahu la kot. Ceritanya.. aku selsema 2 3 hari ni. Nak makan nasik pun tak ada napsu. Jadi aku makan la dessert kat kedai makan dekat dekat dengan tempat kerja aku ni. Saja nak promote. Benda sedap kena promote. Hikhik. Memang sedap la Cheezylicious Marie Layer ni. Really sweetened up my yesterday. Cheese sedap. Marie layer tu sedap. Tak macam buat dari biskut Marie pun. Lembut je. Likey like! ^^ What are you waiting for? Go grab one! Pegi like Fb (Shugarholic) kalau nak tahu lebih lanjut and order. I boleh jalan je beli. Hehe. Happy trying! Pastry is one of the most favourite thing in the world. Agree? :)

Cat Shape Cookies! Saya tengah cari orang yang pandai buat!

Assalamualaikum :) Hai everyone! Panggilan untuk bakers! Yang suka buat cookies! Yang passion dia baking! Yang pandai buat biskut bentuk kucing! Contact me ASAP! WhatsApp: 0179694817 Kalau boleh nak daripada pebagai bakers! Baru meriah! Yay! :D *************************************************************** Hello uolls! Uuu lamanya tak update! Excited pulak! Anyway, I'm happy with my new job so far. There's a lot things to learn. I will do my best! :3 And ada 7 hari lagi nak turns 23 in Masihi year :O *already 24 in Hijri "No more hopeless hope, but EFFORTS!" Yes! It is! You go girls! Bye! Wassalam Sincerely, Jenn