24 April 2024

Aidilfitri 1445H Raya 2024

Assalamualaikum ❤️

Tahun ni first raya berempat dengan si Adik leng zhai. Our colour for this year is maroon. Merah-merah ni banyak ong ya.



Salam Aidilfitri buat rakan-rakan blogger maaf salah silap jika ada.

Maaflah, Abang Dini dah takde mood masa nak ootd ni. Tu yang tak nampak muka. Mujur Adik Dini bagi kerjasama.

Btw, berat terkini saya dah pun memasuki kategori normal BMI yeay 🎉 From 69.2kg, now 61.4kg. More to lose. Final target 50kg tetaplah perlu diteruskan.

Dah day keberapa pun taktau dah lost count. Dah tak larat nak konsisten update 😂

13 comments:

  1. wahhh dh byk tu u lose weight! tahniahhhh anyway, selamat hari raya!!

    ReplyDelete
  2. Salam lebaran . Cantik ootd raya tue . Tema meroon yer tahun ni . CCL pulak tema hitam

    ReplyDelete
  3. Patutlah menyorong Abang Dini.
    Selamat hari raya.

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya fiqa&family....abg Dini kenapa tu badmood ye

    ReplyDelete
  5. Aisssh cantiiiik 😍. Merah maroon ini memang fav saya juga, Krn paling sesuai dengan skin tone saya.

    Anak2 wajar terkadang malas difoto kak. Apalagi dengan anak saya. Tak suka sangat. Sering mereka bikin muka tak senyum atau sengaja dijelek2kan. Saya pun terkadang bagus tak usah foto bersama drpd pasang muka tak bagus 😅

    ReplyDelete
  6. Salam Lebaran 2024. Si abang tu merajuk ke tak nak bergambar?

    ReplyDelete
  7. Salam Lebaran 2024.
    Gambar pertama tu cantik.. walau abang Dini meragam.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya...
    wah, congrats!! byk turun tu..cayalah!!!

    ReplyDelete
  9. Pakai baju warna merah ni memang berseri la.

    ReplyDelete
  10. Sempat lagi wish raya ni… Selamat Hari Raya! Maaf zahir dan batin 🙏

    ReplyDelete

Thanks for reading

STORIES 📖