Skip to main content

Giveaway By Lady Dini 1.0


Hajat dihati teringin nak buat GIVEAWAY. My first Giveaway for my blogger friends ❤ Selalu kita yang join Giveaway. Kalini kita pulak yang nak buat Giveaway. Harap ada yang sudi join hihi. 

Syarat mudah je :

1. Create entry bertajuk "Giveaway by Lady Dini 1.0"

2. Save banner di atas dan backlink kan ke entry saya ni

3. Ajak rakan bloggers semua join Giveaway ni ok!

4. Copy link entry korang dan paste kat komen entry saya ni

Nak pilih 3 pemenang bertuah ❤ Nak bagi hadiah special to you 🎁 Tempoh penyertaan 7 hari sahaja, bermula harini hingga 18 November 2021. 

Jemputlah join tau 🥰

Comments

  1. Salam Dini
    Akak join yer 😚💕
    https://www.syuderis.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.
    Akak turut serta 😊
    https://famf-tower.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.
    Akak turut serta 😊
    https://famf-tower.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  4. Bismillahirrahmanirrahim.
    Saya sertai.

    https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  5. Done join..hehe

    https://ainihalim85.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, singgah follow dan join GA :) https://www.syaznirahim.com/2021/11/GALD.html

    ReplyDelete
  7. Hi sis. Ika join ya :)
    https://ikashoid.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  8. Ammi join juga

    https://www.sheilaarshad.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html?m=1

    ReplyDelete
  9. Assalam.. salam blogging dari kami > https://azmershahar.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  10. Done join! ��

    https://www.farihajafri.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum, fea join ye

    https://salinasafea.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, akak datang untuk join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  13. syu join jgk.

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  14. Saya join https://www.zianaeunos.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  15. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  16. Aslm.. mama join ye

    https://www.mamapipie.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  17. Mama join ye

    https://www.mamapipie.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  18. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  19. salam. saya join ye

    https://blognisalpunya.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  20. good morning
    join juga yer..
    https://mummyayu.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  21. https://anakomak6.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    dah join juga ye :)

    ReplyDelete
  22. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  23. Salam perkenalan! Done follow dan join hehe

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  24. cantik banner GA ni. Join sini ea :)

    https://www.farhanajafri.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  25. Bismillah,

    Mrs.A join ;-)

    https://mrsablogstori.blogspot.com/2021/11/mrs.A-join-giveaway-by-lady-dini-1.0.html#more

    ReplyDelete
  26. Kakmim join ye

    https://www.kakmim.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini.html

    ReplyDelete
  27. https://iceboxrivet.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini.html

    salam.
    saya dh join ye

    ReplyDelete
  28. Hi, Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  29. shida join :)
    https://www.shidaradzuan.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  30. Salam Dini...

    SA joined

    http://www.suriaamanda.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html

    ReplyDelete
  31. Saya join ye 😊

    http://www.vitaminayu.com/2021/11/giveaway-by-lady-dini-10.html?m=1

    ReplyDelete
  32. Giveaway officially ended 🥰 Thank you yg joinnnnn

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks for reading

Popular Post

Misi Turunkan Berat Badan Day 68

4 February 2024 Lah semakin malas nak update kehidupan 😆 Saya busy melayan karenah anak kecik saya tu. Melayan diaand abang dia je dah separuh nyawaku pergi. Ommi embracing the moment je lah biarpun kepalaku pusing melihat kain baju tak berlipat berlonggok dan semakin beranak tu.  Masih dalam misi diet lagi tapi tak larat oi nak update dah. Cuma nak bagitau semalam kita mampu cecah steps 5k ya rakan-rakan 🥰🫰 Sementara si Adik agak cranky 3, 4 hari ni, kita ambik peluang dukung dia sambil berjalan dalam rumah. Keluar masuk bilik, jalan ke dapur, pusing ruang tamu sampai dapat cecah steps ni. Sakit belakang dukung si Adik lama. Nak buat macam mana, mengempeng taknak, duduk taknak. Ihhh letih mak dia. Takde mood terus nak update kehidupan 😆 Ditambah pulak dengan sibuk mencari duit poket jual tudung. Sebab banyak tudung nak release dah bulan ni, jadi banyak bahan nak kena promote. Bersusun-susun ya rakan-rakan. HQ and team leader belanja banyak bahan. Best sangat kalini dapat peluang m

Misi Turunkan Berat Badan Day 61

28 Januari 2024 Wahh dah 2 bulan eh saya start diet. Semalam Ayah Dini bawak pergi kenduri kat Rembau, Negeri Sembilan. First time jejak kaki kat daerah Rembau. Teringat lagu Rembau Most Wanted yo! Panas ya cuaca semalam. Tapi mujurlah rumah pasangan pengantin tenang-tenang je jenis majlisnya. Walimatul urus kawan kerja Ayah Dini. Sempatlah saya bersosial dengan rakan sebaya 😆 Kalau tak aku duk menghadap anak je hari-hari. Anak-anak saya balik dari kenduri batuk-batuk harini. Kesian. Lepas ni seminggu duduk rumah je lah dulu. Si Adik first kenduri in his life. Si Abang waktu ni dah main dengan kawan-kawan kat dalam rumah pengantin sampai taknak balik. Ommi kadang-kadang lupa yang Abang Dini dah besar, dah 5 tahun and dah pandai bawak diri. Susah nak dapat gambar Abang Dini dah 🥹 Ajak ambik gambar pun taknak. Nak marah tak boleh, sebab saya kecik-kecik macam tu jugak perangai. Ahahahaha! Kita enjoy je makan semalam. Lauk kenduri sedap betul Negeri Sembilan style. Kuih muih pun saya ma

I Love This Ulam

Assalamualaikum =) Salam 15 Ramadhan. Petang tadi aku berperang kat dapur. Berperang dengan hati sendiri yang tahan sabar dengan suhu kepanasan melampau dalam rumah kampung aku. "=_=" Peluh menitis kalah athlete Olimpik London yang bermaskotkan makhluk bermata satu (oh scary!). Kesahnya, mama ai suroh buat sambal belacan, boleh cicah dengan ulam raja, ulam peberet ai sepanjang zaman. Dah lame gak tak makan macam kambing ni. Tu dia! Bapak ai kutip macam nak jamu satu kampung. Mama ai punya tangan yg tanam ni. Maka, bertukuk tukuk (tukuk is tumbuk dalam bahasa Sarawak) la hamba kat dapur buat sambal belacan. Fully supervised by mama ai sebab dah lame tak turun dapur. Almaklumlah, selama ni makan main tunjuk je terus dapat. Hiokhiok. Dah lupa macam mana cara nak masak air. SIap dah sambal belcan hamba Sebelum tu, ai carik anak lesung tak jumpa. Haih~ Dugaan betol. Almaklumlah dah lama tak balik Borneo Island tanah tumpah darah ai ni. Mama ai carik baru jumpa kah