Skip to main content

Testing Theme Baru

Assalamualaikum and hi 🩷 Sejak kebelakangan ni bila view blog sendiri through phone jadi kecik benor tulisannya. Nak baca pun susah. So, kita decide untuk tukar theme supaya senang nak baca. Nice jugak theme ni. 

Hi semua 👋 Saya dah habis pantang! Alhamdulillah atas kurnianya. Saja test new theme ni nak tengok lawa dak layout nya.

Happy weekend dear all! I baru bangun, baby masih tido. Anak sulung dah bangun dah tercongok didepan tv sambil makan roti sapu coklat. 

My husband now tengah memasak mee goreng. Yeay! I love his mee goreng 😍 

Have a nice day everyone!