10 May 2024

Relax! Take it easy

Too much things happen lately. Too little time. Sungguh memenatkan hidup ini.

Relax piqa. Selain dari menangis, jom bancuh kopi o aik cheong and watch your favourite Turkish drama to forget your problems for a while.

Masalah takkan pernah akan habis. Ujian akan selalu ada selagi kita bernyawa. 


Tahun 2022 dulu drama Turki ni ditayang kat tv2. Tapi kita rasa macam nak repeat tengok. So, search la rupanya ada je kat Youtube hihi.

Chill dulu la kejap pagi ni. Lepas ni nak kena packing barang sebab esok kami nak gerak ke Kuala Terengganu dah. Moga hari ini baik-baik saja untuk aku dan keluarga kecilku. 

Too much shits already, I can't have it all. Letih. Nak berdamai dengan diri sendiri dulu. 

7 comments:

  1. moga yg baik2 ajer utk kita semua insya Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin InsyaAllah 🩷 Stress sangat rasa skrg.

      Delete
  2. Nanti jalan-jalan nikmati keindahan pantai di Kuala Terengganu, insyaAllah kurang rasa stres.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dpt jalan2 pun. Ikut husband outstation je. Saya and anak2 stay kat bilik. Nt boleh bawak diorg mandi pool kt hotel. Dapatlah healing sekejap.

      Delete
  3. Tengok drama Turki ke.....kalau berani tengok filem seram Siccin. Tengok 1 dan 2 je lepas tu takottttt.....ada lagi yang lain2....

    Masalah memang akan ada....cuma nampaknya Piqa tenang menghadapinya....moga semuanya baik2 ajer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak boleh tengok cerita seram nt ngigau 🥲 boleh tengok cerita ringan2 je skrg sobs.

      Delete

Thanks for reading